Lezingen

Het zien van lezing over spinnen is voor iedereen leuk!

Je zou in eerste instantie denken dat het eng zou kunnen zijn of juist een beetje vreemd. Niets is echter minder waar, die van spinnetjes.com zijn juist heel leuk voor jong en oud! Mensen kennis laten maken met spinnen en hun enorme diversiteit door middel van een enthousiaste presentatie zorgt natuurlijk voor minder angst voor deze dieren, kennis is immers macht. Denk hierbij aan het nut van deze dieren in onze directe omgeving zoals je ze thuis hebt. Maar ook op de rest van de wereld hebben spinnen een onmisbare rol in het ecosysteem.

Voor wie dan? De lezingen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld scholen, jeugdnatuurwacht en scouting. Maar ook voor zorginstanties en bibliotheken kan een passende lezing, eventueel ondersteund met beeldmateriaal en echte spinnen, gegeven worden.

Waarom ik dé persoon zou zijn om een presentatie te geven? Ik ben van kinds af aan gek op deze dieren en inmiddels mijn halve leven dagelijks bezig met spinnen. Vanaf 2001 heb ik ook onderzoek gedaan in Zuid-Afrika naar vogelspinnen en ook nu nog ga ik het liefst naar buiten om spinnen te zoeken en te fotograferen. Ik heb letterlijk duizenden presentaties gegeven aan groepen bij De Oliemeulen in Tilburg, variërend van kleuters tot middelbaar beroeps onderwijs, tot aan speciaal onderwijs en groepen van vereniging de Zonnebloem. Dankzij deze ervaring kan ik dus voor iedereen een passend praatje maken.

Educatief, Informatief en Leuk!

Om een indruk te krijgen van een lezing check deze blog!

Voor tarieven en beschikbaarheid neem contact op via info@spinnetjes.com

Advertenties